ارائه راهکارهای جدید برای پیشبرد اهداف کمیته فرهنگی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در شمیرانات

دومین جلسه کمیته فرهنگی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان شمیرانات با حضور اعضای این کمیته و به‌منظور ارائه راهکارهای مؤثر برای مقابله با قاچاق کالا و ارز در دفتر فرماندار شمیرانات برگزار شد. در این جلسه، اعضا بر اهمیت هم‌افزایی نهادهای فرهنگی در مبارزه با قاچاق تأکید کردند.

به گزارش پایگاه خبری شمیرانات خبر به نقل از روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شمیرانات؛ روز چهارشنبه شانزدهم آبان‌ماه، دومین کمیته فرهنگی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان شمیرانات با حضور محمدحسین قائدرحمت دبیر کمیته فرهنگی و تبلیغات و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شمیرانات، رضا فتحی رئیس اداره سیاسی فرمانداری و نمایندگان ادارات عضو در فرمانداری شمیرانات برگزار شد. این نشست با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید آغاز شد و سپس اعضای کمیته به بحث و تبادل‌نظر پیرامون راهکارهای جدید و مؤثر در راستای اهداف کمیته فرهنگی پرداختند.

محمدحسین قائد رحمت، دبیر کمیته فرهنگی، در سخنانی به اهمیت بالا بردن سطح فرهنگ عمومی جامعه و نقش آموزش در مقابله با پدیده قاچاق کالا و ارز پرداخت و افزود: فرهنگ‌سازی در جامعه نقشی کلیدی در پیشگیری از قاچاق کالا و ارز ایفا می‌کند. مشابه تجربه‌ای که آموزش‌وپرورش در آموزش‌های همیار پلیس در آگاهی‌رسانی به کودکان و خانواده‌ها داشته است، آموزش عمومی و فرهنگ‌سازی در موضوع قاچاق می‌تواند تأثیر بسزایی در کاهش این معضل داشته باشد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شمیرانات با اشاره به عواقب ناگوار قاچاق برای جامعه، تصریح کرد: قاچاق کالا و ارز آثار مخربی بر اقتصاد خانواده و سلامت عمومی جامعه می‌گذارد. این مشکل به افزایش بیکاری و کاهش فرصت‌های شغلی در کشور دامن می‌زند و همچنین، استفاده از کالاهای قاچاق به‌ویژه در حوزه مواد خوراکی، بهداشتی و پوشاک، سلامت خانواده‌ها را تهدید می‌کند.

وی تأکید کرد که اطلاع‌رسانی و آموزش عمومی از طریق رسانه‌های مختلف ازجمله بیلبوردها، رسانه‌های گروهی، پوسترها و دیگر ابزارهای تبلیغاتی، نقشی اساسی در افزایش آگاهی مردم نسبت به پیامدهای قاچاق خواهد داشت و یادآور شد که این اقدامات در دستور کار کمیته فرهنگی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز قرارگرفته است تا با همکاری تمامی دستگاه‌های عضو، به شیوه‌ای گسترده‌تر اجرایی شود.

در این جلسه، به اهمیت ایجاد آگاهی فرهنگی در سطح جامعه برای مقابله با معضل قاچاق کالا و ارز تأکید شد. نمایندگان ادارات عضو به بررسی راهکارهای ممکن برای پیشبرد موفق‌تر اهداف کمیته پرداختند و پیشنهادهایی مبنی بر افزایش برنامه‌های آموزشی و تبلیغاتی جهت ارتقای فرهنگ عمومی ارائه کردند.

همچنین در ادامه، بر ضرورت همکاری بیشتر میان نهادهای فرهنگی و انتظامی برای شناسایی و جلوگیری از مبادی ورود کالاهای قاچاق تأکید شد. ازجمله موضوعات دیگر موردبحث، برنامه‌ریزی برای برگزاری دوره‌های آموزشی و اطلاع‌رسانی‌های منسجم در مدارس و مراکز عمومی شهرستان بود تا مردم با پیامدهای اقتصادی و اجتماعی قاچاق آشنا شوند.

در پایان، اعضا مصوب کردند تا در جلسات آینده بر نحوه پیگیری و اجرای راهکارهای مصوب نظارت بیشتری صورت گیرد و از مشارکت تمامی دستگاه‌های مرتبط در این حوزه بهره‌برداری بیشتری انجام شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا