ارزیابی، نظارت و نمونه برداری واحدهای تولید و توزیع مواد غذایی (کارگاه ها )در منطقه
در تاریخ ۲۲ مرداد ۹۸کارگاههای مواد غذایی منطقه تحت پوشش مورد ارزیابی و نظارت و نمونه برداری قرارگرفتند.
به گزارش شمیرانات خبر، ارزیابی، نظارت و نمونه برداری واحدهای تولید و توزیع مواد غذایی (کارگاهها)در منطقهیک
در تاریخ ۲۲ مرداد ۹۸کارگاههای مواد غذایی منطقه تحت پوشش مورد ارزیابی و نظارت ونمونه برداری قرار گرفتند.
بازدیدهای نظارتی کارشناس مسئول مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی واحد معاونت غذا و داروی شبکه از واحدهای تولید و توزیع مواد غذایی در منطقه یک انجام شد.
در طی این بازدید، آموزش و تذکر لازم در مورد حداقل ضوابط فنی و بهداشتی و تهیه مستندات لازم بهمنظور تولید مواد غذایی داده و
همچنین درباره آیتمهای چک لیستهای نظارتی و موارد عدم انطباق به مسئولین فنی واحدها اعلام شد.
گفتنی است نمونه برداریها که در راستای برنامه عملیاتی انجام شده است به آزمایشگاه کنترل غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای بررسی و پایش از نظرمعیارهای برنامه عملیاتی انتقال مییابد.
انتهای پیام/