ارزیابی، نظارت و نمونه برداری واحدهای تولید و توزیع مواد غذایی (کارگاه ها )در منطقه

در تاریخ ۲۲ مرداد ۹۸کارگاه‌های مواد غذایی منطقه تحت پوشش مورد ارزیابی و نظارت و نمونه برداری قرارگرفتند.

به گزارش شمیرانات خبر، ارزیابی، نظارت و نمونه برداری واحدهای تولید و توزیع مواد غذایی (کارگاه‌ها)در منطقهیک

در تاریخ ۲۲ مرداد ۹۸کارگاه‌های  مواد غذایی منطقه تحت پوشش مورد ارزیابی و نظارت ونمونه برداری قرار گرفتند.

بازدیدهای نظارتی کارشناس مسئول مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی  واحد معاونت غذا و داروی شبکه از واحدهای تولید و توزیع مواد غذایی در منطقه یک انجام شد.

در طی این بازدید، آموزش و تذکر لازم در مورد حداقل ضوابط فنی و بهداشتی و تهیه مستندات لازم بهمنظور  تولید مواد غذایی داده و

همچنین درباره آیتم‌های چک لیست‌های نظارتی و موارد عدم انطباق به مسئولین فنی واحدها اعلام شد.

گفتنی است نمونه برداری‌ها که در راستای برنامه عملیاتی انجام شده است به آزمایشگاه کنترل غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای بررسی و پایش از نظرمعیارهای  برنامه عملیاتی انتقال می‌یابد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا